Share this content on Facebook!
16 Apr 2022
Pamplemousses (Pompelmoes) is een klein dorpje op het eiland Mauritius. Warm, gezellig en huiselijk, het merk Pompelmoes is precies dat, van de verpakking tot de stof en de kleuren. Biologisch, duurzaam, zorgvuldig ontworpen en met liefde gemaakt.

Discover about Behang Kinderkamer - Pompelmoes is een webwinkel en groothandel voor baby s Wij maken minimalistische en biologische babyproducten Vind hier accessoires voor de babykamer, zoals kinderkamerdecoratie en baby essentials

We zijn trots en blij om deel uit te maken van jouw verhaal, om een metgezel te zijn om jouw huis en jouw lifestyle meer als Pompelmoes te laten voelen.


Sustainability and Responsibility
Onze producten zijn gemaakt van organisch materiaal en gaan lang mee. Onze keuze voor het minimalisme en ons veelzijdige design zorgen ervoor dat je jarenlang van onze producten kunt genieten. De meeste van onze producten kunnen in meer dan één functie worden gebruikt, wat de levensduur verlengt, terwijl onze materiaalkeuze ervoor zorgt dat ons product beter veroudert. Bovendien zijn de meeste van onze producten lokaal ontworpen en geproduceerd.

Gift voucher
Are you looking for the perfect gift for that special someone? Then buy a gift voucher for our store!
SEE

The brand that feels like home!

COZY AND RELAXING
MINIMALIST YET CHARACTERFUL
100% ORGANIC AND SUSTAINABLE
MADE WITH LOVE
Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: